Ráda bych znala váš názor k Rose

SEDLČANY 30. ročník městských slavností Rosa se letos bude konat 14. a 15. června. A kdo vystoupí? Skupina Pražský výběr, Janek Ledecký a další skupiny, jako The Beatles Revival, Blue Orchestra, Celest & Charles.

Vzhledem k tomu, že Pražský výběr má své jasné požadavky na své vystoupení a k nim patří mimochodem i velké pódium, které se dle slov sedlčanského starosty Janečka na náměstí T. G. M. nevejde, budou letošní slavnosti přesunuty na Mrskošovnu do Luční ulice. Nutno podotknout, že pokud se tak stane, plánuje se i v budoucnu pořádat městské slavnosti Rosa právě v těchto prostorách.

Možná si někdo z vás řekne, co na tom záleží? Už jsem slyšela hodně názorů od sousedů, známých i přátel a jedno měly společné. Tato debata vyvolala mnoho otázek, o nichž jste se mohli dočíst v Sedlčanském kraji z 20. března, kde jsem oznámila anketu, ve které můžete vyjádřit svůj souhlas, či nesouhlas k místu, kde se mají letos slavnosti Rosa konat. Prosím napište, chci znát váš názor.

Hlasovat můžete buď elektronicky – odkaz: https://forms.gle/WLnNUDkwhDX4ryof8,

nebo můžete vyplnit anketní lístek, který najdete v Café Bella, náměstí TGM 33 (vedle Radnice), Sedlčany od 20. března do 28. března 2024. Odpovědní kupóny budou na místě a můžete je vyplněné vhazovat do připravené hlasovací nádoby.

O výsledcích Vás budu informovat ve vydání Sedlčanského kraje 3. dubna, případně následně na našich webových či facebookových  stránkách.

Vanda Bruckner, redaktorka Sedlčanského kraje